powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει με νέο κανάλι και νέα εκπομπή το ΣΟΥΚΟΥ

 

Αέρας ανανέωσης πνέει και στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Μετά το τέλος της βραχύβιας εκπομπής του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα Λάθος», το κανάλι φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών επαναφέροντας ένα αγαπημένο τηλεοπτικό πρόσωπο αλλά σε νέο ρόλο και δομή εκπομπής. 

H Αννίτα Πάνια βρισκόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες σε συζητήσεις με τη διοίκηση του OPEN ώστε να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου με μία νέα εκπομπή, με περισσότερο lifestyle περιεχόμενο αφήνοντας πίσω το είδος εκπομπών που παρουσίαζε όλα αυτά τα χρόνια. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελλά λοιπόν, η συμφωνία «έκλεισε» και έτσι η Αννίτα Πάνια ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μέσα από τη συχνότητα του OPEN πιθανότατα στις 14 Σεπτεμβρίου. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;