powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ρομπέρζ: «Σπουδαία μέρα»!

Το χθεσινοβραδινό ποστάρισμα με τα συγχαρητήρια στους παίκτες του Απόλλωνα για την εκτός έδρας επιτυχία επί της Ζαλγκίρις Κάουνας ακολούθησε ένα πολύ πιο σημαντικό από τον Βαλεντέν Ρομπέρζ.

Ο Γάλλος άσος ανήρτησε φωτογραφία του, στην οποία κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό του κουβαλώντας από ένα πορτ-μπεμπέ σε κάθε χέρι. Έπειτα από εβδομάδες στη θερμοκοιτίδα τα δίδυμα του 32χρονου άσου βγήκαν από το νοσοκομείο και θα γνωρίσουν για πρώτη φορά το σπίτι τους.

«Σπουδαία μέρα. Έρχομαι σπίτι, Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις νοσοκόμες, τους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές νεογέννητων, τη μονάδα εντατικής φροντίδας του νοσοκομείου Λεμεσού. Ήσασαν θαυμάσια προσεκτικοί με τους γιους μου και με μας», έγραψε ο Ρομπέρζ που έχει κάθε λόγο να χαμογελά πλατιά με αυτήν την εξέλιξη.
<

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;