powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κατερίνα Λέχου: Έχω δώσει 10.000 δολάρια για ένα φόρεμα

Η Κατερίνα Λέχου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ» και τα είπε όλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Κατερίνα Λέχου φυσικά μίλησε για την θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστεί, «Το δικό μας σινεμά», ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και πράγματα για την ίδια που δεν τα γνωρίζαμε!

Για παράδειγμα αποκάλυψε πως είναι 52 ετών και έχει θέμα με την καθαριότητα! Συγκεκριμένα είπε πως για μια χρονική περίοδο έπλενε τα χέρια της γύρω στις 60 φορές την ημέρα.

«Τα θέατρα που δουλεύουμε δεν είναι καθαρά και παλεύω με αυτό το θέμα. Είχα φτάσει να πλένω ταχέρια μου περί 60 φορές την ημέρα καλά, όπως τα πλένουν χειρουργικά» είπε.

Στο τέλος τόνισε πως πλέον δεν την συγκινούν τα υλικά αγαθά και δεν ξοδεύει πολλά χρήματα σε ρούχα και αξεσουάρ. Κάτι το οποίο δεν έκανε στο παρελθόν, αφού, όπως η ίδια αποκάλυψε, το πιο ακριβό ρούχο στην γκαρνταρόμπα της κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια.

«Πριν από την κρίση έπαιρνα παπούτσια που έκαναν πάνω από 500 ευρώ. Τώρα δεν αγοράζω τίποτα. Περιμένω τις εκπτώσεις, ψάχνω μέσα από το διαδίκτυο. Είδα ότι αυτό δεν μου προσδίδει και τίποτα. Το πιο ακριβό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα μου είναι ένα δερμάτινο φόρεμα που έκανε 10,000 δολάρια.

Τα ρούχα στην ντουλάπα φροντίζω να τα βάζω με αποχρώσεις ή με θέμα για να ξέρω πού να στοχεύσω», λέει η Κατερίνα Λέχου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: