powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Πάλμερ-Διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και ενεργειακά στην ατζέντα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - ΗΠΑ, τα θέματα της Ανατολικής Μεσογείου, τα ενεργειακά, η ασφάλεια και το Κυπριακό ήταν στην ατζέντα της συνάντησης που ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε το πρωί με τον Βοηθό Υφυπουργό των ΗΠΑ αρμόδιο για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Μάθιου Πάλμερ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

Ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο twitter, με φωτογραφία από τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και η Αμερικανίδα Πρέσβειρα στην Κύπρο Τζούντιθ Γκάρμπερ, αναφέρει πως ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τον κ. Πάλμερ, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο.
Σημειώνεται ακόμη πως τα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης ήταν οι διμερείς σχέσεις, η Ανατολική Μεσόγειος, τα ενεργειακά, η ασφάλεια και το Κυπριακό.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
;