powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κύπελλο και πρόκριση σε ομίλους από τη Β' κατηγορία για Ντε Καμαργκό!

Την κατάκτηση του κυπέλλου στο Βέλγιο πανηγυρίζει ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ιγκόρ Ντε Γκαμάργκο. Η ομάδα του έμπειρου επιθετικού έφτασε σ' αυτή τη σπουδαία επιτυχία όντας το απόλυτο αουντσάιντερ αφού αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.  

Η Γάνδη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση είχε κατοχή και ευκαιρίες ωστόσο, η Μέχελεν ήταν αυτή που είχε την πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 32' με τον Στορμ, να βλέπει την μπάλα να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι των -τυπικά- γηπεδούχων.

Ένα λεπτό μετά η Γάνδη άνοιξε το σκορ με τον Ντομπέ, μετά από φάση διαρκείας στην άμυνα των φιλοξενούμενων με δυνατό σουτ να κάνει το 1-0. Η χαρά για τον Γες Τόρουπ κράτησε μόλις έξι λεπτά καθώς στο 38' ο αρκετά δραστήριος Στορμ, ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ στην κίνηση μετά από ωραία σέντρα του Σουφς.

Στο δεύτερο μέρος η Μέχελεν ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή με κεφαλιά του Μερά στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης και πήρε το εισιτήρια για τους ομίλους του Europa League!

 

Πηγή: Sdna.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;