Αρκετές εκατοντάδες Αλγερινοί συγκεντρώθηκαν αργά χθες βράδυ στους δρόμους της πρωτεύουσας για να γιορτάσουν την αποχώρηση του προέδρου Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα από την εξουσία, μετά από 20 χρόνια διακυβέρνησης της χώρας.
Οι διαδηλωτές, κυρίως νεαρής ηλικίας, κρατούσαν σημαίες της Αλγερίας. Άλλοι, επέβαιναν σε αυτοκίνητα και κινούνταν προς το κέντρο, εκεί όπου στις 22 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις εναντίον του βετεράνου ηγέτη.
"Ο Θεός είναι μεγάλος", ακούστηκε να φωνάζει ένας άνδρας, ενώ η τηλεόραση μετέδιδε σε απευθείας σύνδεση τη συγκέντρωση. Ο 82χρονος Μπουτεφλίκα υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του από το αξίωμά του.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 2 λεπτά| ΔΙΕΘΝΗ
Οδηγός στην Ισπανία βρήκε τα παιδιά 3 και 5 ετών να περιφέρονταν μόνα τους σε αυτοκινητόδρομο-«Έκλαιγαν και ήταν φοβισμένα»
Πριν 2 λεπτά| Απόψεις
Δικηγορικό Απόρρητο στις Κεντρικές Φυλακές Κύπρου: Θεμελιώδης Εγγύηση ή Διοικητική Ευχέρεια;
Πριν 4 λεπτά| Police Reporter
Διάταγμα κράτησης μιας ημέρας για 31χρονο για υπόθεση απάτης 14 χιλιάδων ευρώ μέσω διαδικτύου-Συνελήφθη στην Ισπανία
Πριν 13 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΒΙΝΤΕΟ: Ενημερώθηκε για τα προγράμματα ειδικής εκπαίδευσης του Γυμνασίου Πλατύ ο Κόστα-«Παράδειγμα για τα άλλα σχολεία»
Πριν 18 λεπτά| Police Reporter
Νέες αιχμές κατά Κυβέρνησης και Διεύθυνσης Φυλακών από Μαλτέζο-Κάλεσμα σε Φυτιρή να μην κρύβεται πίσω από γνωματεύσεις της Δημόσιας Διοίκησης
Πριν 34 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στους 174 χιλιάδες οι χρήστες της πλατφόρμας eΔΕΑ-Εξοικονόμηση άνω των 2 εκατ. ευρώ ετησίως
Πριν 37 λεπτά| ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ










