powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Απειλεί να μην κατέβει στο Final 4 ο ΑΠΟΕΛ - Τι ζητά από την Ομοσπονδία

Ανακοίνωση με την οποία ζητά από την Ομοσπονδία της Πετόσφαιρας να αλλάξει την έδρα του Final 4 του Κυπέλλου εξέδωσε το σωματείο του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι θεωρούν ότι η διοργάνωση δεν πρέπει να διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» αφού αποτελεί τη φυσική έδρα της Ομόνοιας και έχουν αποστείλει επιστολή μαζί Παφιακό και Αναγέννηση Δερύνειας σχετικά με το θέμα.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας καταγγέλλει και δημόσια την απαράδεχτη και προκλητική συμπεριφορά που έδειξε η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετόσφαιρας για το Final 4 του κυπέλλου. Η ΚΟΠΕ όρισε τη διοργάνωση στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», έδρα που χρησιμοποιεί η Ομόνοια, κάτι που αυτομάτως δίνει πλεονέκτημα στη γηπεδούχο ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ, ο Παφιακός και η Αναγέννηση Δερύνειας αντέδρασαν άμεσα και έστειλαν επιστολή (πριν 10 ημέρες) διαμαρτυρίας στην ΚΟΠΕ για να αποτραπεί η ετσιθελική απόφαση της.

Εμείς εμμένουμε και επιμένουμε στις σωστές και δίκαιες προς όλους διαδικασίες. Σε διαφορετική περίπτωση θα συζητήσουμε με τα υπόλοιπα διαμαρτυρόμενα Σωματεία το ενδεχόμενο αποχής από τη διοργάνωση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ