powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ο Παναγιώτης Κυριάκου συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του!

Στον καναπέ της Χριστιάνας Αριστοτέλους βρέθηκε ο Παναγιώτης Κυριάκου.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Ο γνωστός ηθοποιός και στενός συνεργάτης του Λούη Πατσαλίδη μίλησε για όλα. Αρχικά αναφέρθηκε στα επαγγελματικά , εξήγησε πως ο ίδιος δεν φλερτάρει ποτέ καθώς είναι ντροπαλός ενώ μίλησε και για τον θάνατο του πατέρα του που τον έχει στιγματίσει. 

"Στο "Φακάτε τους" αποφάσισα να μην συνεχίσω και το σεβάστηκαν. Η πιο πρόσφατη με το "Παντρεμένοι και οι δυο" τώρα, προτίμησα να μην ανανεώσω και αποχώρησα πιο ομαλά. Έτυχε να ακουστεί μονόπλευρα κάποια φορά η ιστορία και δεν μπήκα στην διαδικασία να απαντήσω, περίμενα με πιο ήρεμο τρόπο να δώσω την απάντησή μου μέσω συνέντευξης." είπε όσον αφορά τα επαγγελματικά του. 

"Δεν είμαι σε σχέση. Είναι δική μου απόφαση, αυτό το διάστημα θέλω να είμαι μόνος. Δεν φλερτάρω... Ούτε καν. Μόνο με φλερτάρουν. Ντρέπομαι. Όσο πολύ και να μου αρέσει μια γυναίκα, πολύ σπάνια θα κάνω κίνηση και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Για να φτάσω στο σημείο να στείλω μήνυμα σημαίνει πολλά. Σπάνια μου συμβαίνει..." εξήγησε όσον αφορά τα ερωτικά του. 

"Δεν είδα ποτέ κάποια γυναίκα στο "Λούης Night Show" που να μου αρέσει, γιατί εκείνη την ώρα σκέφτομαι ότι είναι "δουλειά". Είμαι αυστηρός..." εξομολογήθηκε επίσης. 

Ο ηθοποιός εξήγησε πως έχει αναθεωρήσει τα πάντα μετά τον θάνατο του πατέρα του.

"Τον τελευταίο χρόνο αναθεώρησα πάρα πολλά στην ζωή μου" σημείωσε και συμπλήρωσε "Τον περασμένο Αύγουστο "έφυγε" ο πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν τρία χρόνια με προστάτη και το τελευταίο εξάμηνο έκανε μετάσταση".

"Μιλούσαμε με τον πατέρα μου και τα είπαμε όλα. Εύχομαι σε όλους που είναι σε παρόμοια κατάσταση να μιλήσουν με τους δικούς τους. Το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να μιλήσεις και να μην αφήσεις τίποτα που δεν είπες. Να μην αφήσει τίποτα που δεν σου είπε. Δεν υπάρχει πιο όμορφη εξιλέωση. Όπως δεν έχει πιο ωραίο πράγμα από το να λες "σε αγαπώ" στην μητέρα σου και τον πατέρα σου" κατέληξε. 

"Αυτό που με σόκαρε είναι ότι για μένα μπορεί να ξημερώνει μια νέα μέρα, για κάποιον άλλον όχι!" είπε και εξήγησε πως χειρίστηκε το πένθος τις επόμενες μέρες. 

Διαβάστε επίσης:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;