powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ταλεντάρα για την Άρσεναλ!

Η «Daily Express» γράφει ότι οι «κανονιέρηδες» έχουν έρθει σε επαφή με την πλευρά του 20χρονου ταλαντούχου εξτρέμ της Ρεν Ισμαΐλ Σαρ και τους έχουν διαμηνύσει πως ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και στο δεξί αλλά και στην κορυφή, έχει συμβόλαιο με την γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, φαίνεται πως και για να αποδεσμευτεί από τη Ρεν, η Άρσεναλ πρέπει να καταθέσει και ένα ποσό πάνω από τα είκοσι εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Ισμαΐλ Σαρ διακρίνεται κυρίως για την ταχύτητά του αλλά και για την πολύ καλή του επαφή με την μπάλα, με τα χαρακτηριστικά του να θυμίζουν πολύ αυτά του Ουσμάν Ντεμπελέ! 
 
Πηγή:sport-fm.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ