Ποινή φυλάκισης είκοσι ημερών επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 55χρονο ο οποίος πιάστηκε να οδηγεί με 123 μίλιγκραμ αλκοόλης στο αίμα του αντί 22 που είναι το επιτρεπτό από τον νόμο όριο.
Κατά την ακροαματική διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου, αναδείχθηκε μια τραγική ιστορία γύρω από τον 55χρονο ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», έχασε τον αδελφό του σε τροχαίο, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.
Αυτό το γεγονός στιγμάτισε τον 55χρονο ο οποίος είχε κάνει προσπάθειες απεξάρτησης στο παρελθόν, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από το αλκοόλ.
Όσον αφορά την υπόθεση της σύλληψης του, ο 55χρονος παραδέχθηκε ενοχή στην κατηγορία που αντιμετώπιζε, ενώ όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο θα ξαναμπεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης.
Κατά την απόφαση του το Δικαστήριο στάθμισε όλους τους παράγοντες της υπόθεσης και αποφάσισε όπως επιβληθεί στον 55χρονο ποινή φυλάκισης 20 ημερών.