Συνάντηση σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που κράτησε περίπου μία ώρα έγινε ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τους ενεργειακούς σχεδιασμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, την προκλητικότητα της Τουρκίας στην περιοχή αλλά και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό σε μια κρίσιμη περίοδο για το Κυπριακό. «Λαμβάνοντας υπόψη ότι γίνεται μια συζήτηση για την αποδοχή των όρων αναφοράς για την πιθανή επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του Κυπριακού ως επίσης και το ότι συνεχίζεται το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνουμε ότι δεν μπορούμε να υποκύψουμε σε εκβιασμούς από την πλευρά της Τουρκίας. Σε αυτό το σκηνικό χρειάζεται μια σωστή στρατηγική και συντονισμός μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας», κατέληξε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ.
Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ είχε συναντήσεις τόσο με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο όσο και με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 2 ώρες| OMADA
Από πνευμονία και σηψαιμία ο θάνατος του 41χρονου πρωταθλητή του NASCAR, Κάιλ Μπους
Πριν 3 ώρες| ΔΙΕΘΝΗ
Η τουρκική στρατηγική πίεσης και η ελληνική απάντηση για το νομοσχέδιο της Γαλάζιας Πατρίδας
Πριν 3 ώρες| ΔΙΕΘΝΗ
Η Ρωσία λέει ότι 18 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ουκρανικό πλήγμα σε φοιτητικό κοιτώνα, το Κίεβο φοβάται πλήγμα με πύραυλο Ορέσνικ
Πριν 3 ώρες| ΔΙΕΘΝΗ
Δύο τραμ συγκρούστηκαν μετωπικά στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας-Πάνω από 50 οι τραυματίες
Πριν 3 ώρες| Police Reporter
Συνοδηγός της άτυχης 55χρονης που σκοτώθηκε σε θανατηφόρο η κόρη της, βρισκόταν στην Κύπρο για ολιγοήμερες διακοπές-Συνελήφθη ο 26χρονος
Πριν 4 ώρες| ΔΙΕΘΝΗ
Τεράστιο σκάνδαλο με τις ψεύτικες διασώσεις τουριστών στα Ιμαλάια-Πώς στήθηκε το κύκλωμα των εκατομμυρίων
Πριν 4 ώρες| ΔΙΕΘΝΗ










