powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της Λεμεσού η εγκυμονούσα που απέδρασε από το Μακάρειο

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της εγκυμονούσας που απέδρασε το βράδυ της Δευτέρας από το Μακάρειο Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε από το Ψυχιατρείο Αθαλάσσας.
 
Η γυναίκα από την Αίγυπτο εντοπίστηκε χθες το βράδυ στη Λεμεσό σε ξενοδοχείο, όπου μετέβησαν μέλη της αστυνομίας. Η εγκυμονούσα γυναίκα είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε πίσω στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα από την Αίγυπτο που βρίσκεται στον έβδομο μήνα εγκυμοσύνης νοσηλευόταν στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας από τις 9 Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε τη Δευτέρα με συσπάσεις τοκετού στο Μακάρειο Νοσοκομείο.
 
Σε κάποια στιγμή, γύρω στις 10 και 30 το βράδυ, η γυναίκα διέλαθε της προσοχής των νοσηλευτών που την επιτηρούσαν και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;