powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Κανένας όρος για Μακρή στο ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ

Kανονικά στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ ο 23χρονος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την ομάδα της Λευκωσίας σε αυτήν της ΛεμεσούKανονικά στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ ο 23χρονος, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την ομάδα της Λευκωσίας σε αυτήν της Λεμεσού
Ο Ανδρέας Μακρής το περασμένο καλοκαίρι κρίθηκε προτιμότερο να δοθεί δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ μιας και δεν υπολογιζόταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας.

Ενδιαφέρον υπήρχε από διάφορες, όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν τα έβρισκε στο οικονομικό. Τελικά ήρθε η πρόταση της ΑΕΛ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και έγινε η μετακίνηση (υπό μορφή δανεισμού).

Στη συμφωνία δεν μπήκε κανένας όρος που να αφορά μη συμμετοχή του 23χρονου ποδοσφαιριστή στα φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Συνεπώς, είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας της Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, για τον ερχόμενο αγώνα στο ΓΣΠ (21/10, 19:00).
 
Μέχρις στιγμής ο Ανδρέας Μακρής μετρά δύο συμμετοχές (ως αλλαγή) στην 3η και 4η αγωνιστική με Ανόρθωση και Πάφο F.C. αντίστοιχα. Αμφότερες εκτός έδρας.

Διαβάστε επίσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;