powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

«Κράτα με, να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε το βουνό» (pics)

Πώς κύλησε η πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του Πάολο ΤραμετσάνιΠώς κύλησε η πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ υπό τις οδηγίες του Πάολο Τραμετσάνι
Υπό το βλέμμα των συμπατριωτών του, Ντομένικο Τέτι (ποδοσφαιρικός διευθυντής) και Ντανιέλε Ραντζάτο (τεχνικός συντονιστής), ο Πάολο Τραμετσάνι επέβλεψε το απόγευμα της Τετάρτης για πρώτη φορά την προπόνηση του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο.
 
Αφού συστήθηκε στους ποδοσφαιριστές και τους σκιαγράφησε εν συντομία τη φιλοσοφία του ο Ιταλός τεχνικός έπιασε δουλειά, προκειμένου με την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι «γαλαζοκίτρινοι» να εμφανίσουν ένα σύνολο που θα ικανοποιεί τον κόσμο τους και θα είναι σε θέση να υλοποιήσει τους στόχους του στις εγχώριες διοργανώσεις.
 
Δείτε φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση Τραμετσάνι στον Αρχάγγελο:
<

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;