powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Παίρνει παράταση το θέμα συνεργασίας της Ανόρθωσης με τον Λέβι

Τίτλοι τέλους στη δεύτερη θητεία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της ΑνόρθωσηςΤίτλοι τέλους στη δεύτερη θητεία του Ρόνι Λέβι στον πάγκο της Ανόρθωσης
Την Τρίτη (25/09) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του προέδρου της Ανόρθωσης, Ανδρέα Παντελή, με τον προπονητή της ομάδας, Ρόνι Λέβι, και από τη συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί το μέλλον του Ισραηλινού τεχνικού.
 
Η ανακοίνωση:
«Ολοκληρώθηκε η αποψινή, τακτική συνεδρία του Δ.Σ. της Εταιρείας, κατά την οποία εξετάστηκε η κατάσταση στην ομάδα όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα τελευταία αποτελέσματα.
 
Αποφασίστηκε να εξουσιοδοτηθεί ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Παντελή να συναντηθεί με τον προπονητή κ. Ρόνι Λέβι εντός της ημέρας αύριο, προκειμένου να συζητηθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας».
 
 
Δύσκολα επιβιώνει ο Ισραηλινός
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες η διοίκηση έλαβε την απόφαση για να συζητηθεί με τον Ρόνι Λέβι ο τρόπος διακοπής του συμβολαίου τους.   Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 52χρονος τεχνικός είχε υπογράψει, τον περασμένο Μάιο, διετές συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να φθάνουν στις 100.000 ευρώ.
 
;