powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Η αιτιολόγηση Πετεβίνου για την αλλαγή Γκέντσογλου στο 120΄

Στα πολλά που συζητούνται μετά τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ ήταν η αλλαγή που πραγματοποίησε στο 120΄ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων, Μπρούνο Μπαλταζάρ, βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο τον Σάββα Γκέντσογλου.
 
Η εντύπωση που δόθηκε ήταν ότι θα χρησιμοποιούσε τον Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή στη διαδικασία των πέναλτι, όμως δεν ήταν στην πεντάδα.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, είπε πώς «προφανώς ο προπονητής θέλησε να έχει μία επιλογή για τις εκτελέσεις». Όπως τόνισε η αρχική πεντάδα θα ήταν ούτως ή αλλιώς αυτοί που εκτέλεσαν.

Με την είσοδο του Γκέντσογλου στον αγωνιστικό χώρο, υπήρχαν περισσότερες επιλογές παικτών που εκτελούν πέναλτι σε περίπτωση που χρειαζόταν να γίνουν περισσότερες από πέντε εκτελέσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;