powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πυρκαγιά κατάκαυσε τρία δεκάρια στον Ασκά

Συνολική έκταση περίπου τριών δεκαρίων κατάκαυσε πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στις 15.25 παρά το χωριό Ασκάς.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 15.25 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων (κωνοφόρα, ελιές και αμυγδαλιές) παρά το χωριό Ασκάς.
 
Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Υπαίθρου Παλαιχωρίου και ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με σύνολο δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.56. Στο έργο της κατάσβεσης συνέβαλαν και δύο πυροσβεστικά οχήματα και μία φορητή πυροσβεστική μονάδα του Τμήματος Δασών.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πυρκαγιά να ξεκίνησε από σπινθηρισμούς καλωδίων της ΑΗΚ.
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;