powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή Παντελίδη

Το τελευταίο αντίο στον Παντελή Παντελίδη θα πουν η οικογένεια, οι φίλοι και οι θαυμαστές του, το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι. 

Η σορός του αδικοχαμένου τραγουδιστή θα τεθεί σε λαικό προσκύνημα πριν την κηδεία για να τον αποχαιρετίσουν οι αγαπημένοι του φίλοι, συγγενείς αλλά και ο απλός κόσμος. Η κηδεία θα γίνει στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία και η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης.
Ο 32 χρονος τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Πέμπτης. Φεύγοντας από το νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη γύρω στις 8 το πρωί, συνοδευόμενος από δύο γυναίκες ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να ελέγξει το αυτοκίνητο. Οι δύο γυναίκες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

 

Pantilides

 

 

mesa

 

;