powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Έκλεψαν τις εισπράξεις από την παράσταση Κυριακίδη-Ζουγανέλη!

Χιλιάδες ευρώ έκλεψε χθες το βράδυ άγνωστος άντρας από το ταμείο του θεάτρου στο οποίο πρωταγωνιστούν. 

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

«Καπνός» έγιναν χθες το βράδυ οι εισπράξεις από την παράσταση «Παράξενο ζευγάρι» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη, στο Θέατρο Δάσους. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo, χθες λίγο μετά τις 23:00, άγνωστος δράστης έκλεψε τσάντα που κρατούσε η ταμίας του θεάτρου.

Η τσάντα μέσα περιείχε εισπράξεις της παράστασης, που σύμφωνα με την καταγγελία, ανέρχονταν σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Επίσης, στην τσάντα υπήρχαν και προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας.

Ο άγνωστος δράστης αιφνιδίασε την ταμία και η ίδια δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο δράστης, έτρεξε και διέφυγε με αυτοκίνητο που τον περίμενε.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό και τον εντοπισμό του δράστη ενώ προς το παρόν δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση από το θέατρο.

Σύμφωνα ωστόσο με την εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί στις 10» την είδηση επιβεβαίωσε και ο Γιάννης Ζουγανέλης.
 
Σύμφωνα με την εκπομπή, οι είσπραξεις που κλάπηκαν ανέρχονται στις 40.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ