powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ανόρθωση: Δείπνο με… μεταγραφή από Παντελή!

Ποιον παίκτη ανακοίνωσε από την Αλβανία ο πρόεδρος της «Κυρίας» Ποιον παίκτη ανακοίνωσε από την Αλβανία ο πρόεδρος της «Κυρίας»
Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αλβανία για την κάλυψη του αγώνα με τη Λάτσι, δεξιώθηκε το βράδυ της Τρίτης η Ανόρθωση. Ανδρέας Παντελή, Κυριακός Γιάγκου και Σάββας Πηλακούτας ήταν οι άτυποι οικοδεσπότες της βραδιάς, στο περιθώριο της οποίας ο πρόεδρος της «Κυρίας» αποκάλυψε ότι ο σύλλογος έχει έλθει σε συμφωνία με τον Μιχάλι Κόρχουτ.
 
Ο 29χρονος αριστερός μπακ αγωνίζεται την τελευταία διετία στη Χάποελ Μπερ Σεβά, ενώ είναι διεθνής με την Ουγγαρία, με την οποία συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Πριν τη μετακόμισή του στο Ισραήλ ο Κορχούτ αγωνιζόταν στην Ντέμπρετσεν.
 
;