powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Τουρίστας ξυλοκόπησε οδηγό λεωφορείου και του άρπαξε 25 ευρώ

Στην σύλληψη 19χρονου τουρίστα προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής , επίθεσης και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου  μεταφέρθηκε Ε/κ οδηγός λεωφορείου ηλικίας 59 ετών μετά από επίθεση που δέχτηκε από επιβάτη.

Όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, αυτός  χτες βράδυ βρίσκονταν με το λεωφορείο του στην περιοχή της Πέγειας όταν  τουρίστας του επιτέθηκε και τον κτύπησε για άγνωστο λόγο.

Στο μέρος μετέβη η Αστυνομία όπου εντόπισε τον οδηγό ο οποίος στην συνέχεια υπέδειξε το πρόσωπο που τον κτύπησε.

Όπως διαφάνηκε πρόκειται για Πολωνό ηλικίας 19 ετών.

Ο παραπονούμενος κατήγγειλε μάλιστα ότι ο ύποπτος φέρεται κατά την συμπλοκή να του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ.

Επίσης κατά την νόμιμη σύλληψη του ο 19χρονος πρόβαλε αντίσταση και ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
;