powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Χειροπέδες σε 21χρονη πιάστηκε να πουλάει laughing gas στην Αγία Νάπα

Μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου εντόπισαν χθες γύρω στις 11.15 το βράδυ, 21χρονη να πωλεί παράνομα υποξείδιο του αζώτου (laughing gas).

Συγκεκριμένα, η 21χρονη εντοπίστηκε σε περιοχή της Αγίας Νάπας, να έχει στην κατοχή της μία φιάλη η οποία περιείχε υποξείδιο του αζώτου (laughing gas), 17 αχρησιμοποίητες αμπούλες, 10 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 92 άδεια μπαλόνια, καθώς και το χρηματικό ποσό των 98 ευρώ.

Η 21χρονη είχε θεαθεί προηγουμένως να πωλεί σε τουρίστα μπαλόνι το οποίο περιείχε το συγκεκριμένο αέριο.

Όλα τα πιο πάνω παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ενώ η 21χρονη κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της παράνομης πώλησης φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια κυκλοφορίας και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου. 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;