powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πρόστιμο μαμούθ στον Ρονάλντο για φοροδιαφυγή!

O κούκος αηδόνι θα κοστίσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο η περίφημη διαμάχη του με το ισπανικό κράτος που τον κατηγορεί για εκτεταμένη φοροδιαφυγή. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν για μήνες, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να έρθει σε συμβιβαστική λύση και να αποδεχθεί την ποινή φυλάκισης δύο ετών και πρόστιμο μαμούθ ύψος 18,8 εκατομμυρίων ευρώ που θα πληρώσει στο ισπανικό κράτος.

Ο Πορτογάλος άσος δεν θα φυλακιστεί βέβαια, αφού η ποινή των δύο ετών για τέτοιου είδους αδικήματα είναι η μέγιστη που επιβάλλεται στους παραβάτες, δίχως αυτός να οδηγηθεί στην στενή.

Ο Κριστιάνο επέλεξε την συμβιβαστική λύση, αφού με αυτό τον τρόπο κλείνει άπαξ διά παντός μία πολύκροτη υπόθεση που τον ταλαιπώρησε εδώ και χρόνια και αμαύρωσε αρκετά το προφίλ του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;