powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πόσο Σουηδία! Πάριος- Παλαιολόγου-Αλιμπέρτη κάνουν πλέον παρέα όλοι μαζί!

Φωτογραφίες από τις διακοπές τους!

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Ένα σπάνιο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Πάριο, την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και την Σοφία Αλιμπέρτη κατέφραψε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! πριν από μερικές μέρες.

Ο ερμηνευτής και η ηθοποιός ταξίδεψαν πρόσφατα στην Πάρο και διέμεινα στην εξωχική κατοικία του.

Στο νησί έχει εγκατασταθεί μόνιμα εδώ και χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη, με την οποία ο Γιάννης Πάριος υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ διατηρούν πια άψογες φιλικές σχέσεις.

Ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη χώρισαν το 1998- ενώ το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις! 

Οι τρεις τους απαθανατίστηκαν στο μαγαζί που έχει ανοίξει η Σοφία Αλιμπέρτη στο λιμάνι της Νάουσας, όπου πέρασαν χαλαρές στιγμές.

Μέσα από την εκπομπή Πρω1νό, προβλήθηκαν οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους ζευγαριού στο νησί, με τον Γιάννη Πάριο και την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να φαίνονται πολύ ερωτευμένοι!

Δείτε το απόσπασμα στο σχετικό βίντεο:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ