powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Ομόνοια: Βλέπει Ρόη, περιμένει Σταύρο!

Ο Λώρης Κυριάκου θα συναντήσει τον Πογιατζή, ενώ επίκειται η άφιξη ΠαπασταύρουΟ Λώρης Κυριάκου θα συναντήσει τον Πογιατζή, ενώ επίκειται η άφιξη Παπασταύρου
Την απόφαση να συναντήσει κατ’ ιδίαν τον Ρόη Πογιατζή έχει λάβει ο Λώρης Κυριάκου. Μάλιστα οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για τη δρομολόγηση του ραντεβού, στο πλαίσιο του οποίου θα συζητηθεί η πρόταση του Πογιατζή για τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μια μέρα πριν την προγραμματισμένη άφιξη στην Κύπρο του Σταύρου Παπασταύρου, την πρόταση του οποίου στηρίζει η διοίκηση Λώρη Κυριακού και στην πρόσφατη εκλογική Γενική Συνέλευση χαρακτήρισε ως τη μόνη λύση για το «τριφύλλι».

Εξ ίσου σημαντική εξέλιξη είναι και η προσφυγή του νέου Δ.Σ. των «πρασίνων» σε νομικά γραφεία, τα οποία θα κληθούν να γνωμοδοτήσουν για το αν απαιτείται γενική ή καταστατική συνέλευση, προκειμένου να λάβει την εξουσιοδότηση να εκχωρήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα σε τρίτο νομικό πρόσωπο.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;