powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Πώς σχολίασε τις φάσεις στο Απόλλων-ΑΠΟΕΛ ο Βάσος Κωνσταντίνου

Τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Λεμεσού με 4-2, ανέλυσε στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» του ΡΙΚ, ο αναλυτής Βάσος Κωνσταντίνου. 
 
 
Αναλυτικά τα σχόλια των φάσεων του κ.Βάσου Κωνσταντίνου:
1. Η θέση η δική μου είναι ότι δεν υπήρχε παράβαση ούτε από τον Καρλάο, ούτε από τον Μοράις. Από τη στιγμή όμως που σφύριξε παράβαση θα έπρεπε να δώσει πέναλτι.
 
2. Για το γκολ του Ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση οφσάιντ αφού ο Ζαχίντ που παίρνει την μπάλα προηγουμένως είναι καλυμμένος και δίνει την ασίστ. 
 
3. Για το πέναλτι που πήρε ο Απόλλωνας με τον Παπουλή ο οποίος το εκμαίευσε, ο αγκώνας του Πέρεθ ήταν υψωμένος γι' αυτό και το έδωσε ο διαιτητής. Ο Παπουλής άφησε ίσως σκόπιμα το πόδι του τεντωμένο, αλλά για μένα δεν ήταν αφού ο παίκτης το έκανε σκόπιμα.  

Στη συγκεκριμένη φάση, ακολούθησε έντονη διαφωνία με τον παλαίμαχο άσσο του Απόλλωνα, Γιώργο Ιωσηφίδη να διαφωνεί με την άποψη του Βάσου Κωνσταντίνου και να τονίζει πως ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ δεν είχε επαφή με την μπάλα και ανέκοψε την πορεία του Παπουλή. Από την πλευρά του ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου συμμερίστηκε την άποψη του κ. Κωνσταντίνου ότι ο Παπουλής τέντωσε το πόδι για να έρθει σε επαφή με τον Πέρεθ, εντούτοις όπως είπε από την στιγμή που ήρθε πρώτος σε επαφή με την μπάλα ήταν απόλυτα φυσιολογικό να σφυρίξει πέναλτι ο διαιτητής.

 
4. Ο Μοράις έχει κίτρινη κάρτα και κλωτσάει τον Ντα Σίλβα στο 69' στο κέντρο και η δεύτερη κίτρινη κάρτα θα έπρεπε να δοθεί.
 
5. Το τέρμα του Απόλλωνα στο 78' ξεκίνησε από θέση οφσάιντ του Ζελάγια, με τον βοηθό διαιτητή να αφήνει λανθασμένα τη φάση να εξελιχθεί και στη συνέχεια με πάσα στον Παπουλή ο οποίος καλυπτόταν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στην αρχή της φάσης υπήρχε οφσάιντ και γι' αυτό το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει στη συνέχεια.  
;