Μια όμορφη εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα φιλοξένησε στην οικία της, στη Λακατάμεια, η Φωτεινή Παπαδοπούλου. Για μεσημεριανό μπάρμπεκιου κάλεσε το κοινό η πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με στόχο την οικονομική ενίσχυσή του. Το παρών τους έδωσαν επώνυμες παρουσίες από τον χώρο του ποδοσφαίρου, των media και της κοσμικής ζωής.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πριν 3 ώρες| ΕΛΛΑΔΑ
Ραγδαίες εξελίξεις στο φόνο του ποινικολόγου Στάυρου Γεωργίου-Συνελήφθη και ομολόγησε 28χρονος, «τσακωθήκαμε και τον σκότωσα»
Πριν 3 ώρες| ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα Χριστοδουλίδη σε Ερχιουρμάν-«Αν υπάρχει πολιτική βούληση μπορούμε να πετύχουμε μια διευθέτηση του Κυπριακού»
Πριν 4 ώρες| OMADA
Δεν λύγισε μετά την κόκκινη και πήρε τεράστια νίκη η Ομόνοια-Έκανε βήμα πρόκρισης και πάει στο Καζακστάν για να τελειώσει τη δουλειά
Πριν 4 ώρες| ΕΛΛΑΔΑ
Βρέθηκε το κινητό της αγνοούμενης Κινέζας στο κέντρο της Αθήνας-Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές της συναλλαγές
Πριν 4 ώρες| ΔΙΕΘΝΗ
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Τουρκία δεν πληροί ακόμη τις προϋποθέσεις του νόμου για τα F-35
Πριν 4 ώρες| OMADA
Παρελθόν από τον Ηρακλή Μπασινάς και Αμανατίδης πριν καν ξεκινήσει η σεζόν
Πριν 4 ώρες| OMADA










