powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Λεμεσός: Τον ξυλοφόρτωσαν και μετά τον εγκατέλειψαν

Ο 63χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος από την αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβαν Ο 63χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος από την αστυνομία, μετά από πληροφορία που έλαβαν
Τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λεμεσού μεταφέρθηκε 63χρονος Ρουμάνος και κρατήθηκε για νοσηλεία. 
Μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού, αξιολογώντας πληροφορία που τους διαβιβαστηκε,  εντόπισαν γύρω στις 9 και 30 χθες βράδυ αιμόφυρτο τον 63χρονο, σε περιοχή κοντά στον Ποταμό της Γερμασόγειας.
Ο άντρας έφερε τραύμα στο κεφάλι, που αιμορραγούσε  Όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, από τα λίγα που μπόρεσε να αναφέρει λόγω της κατάστασης του, δέχτηκε χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι.
Οι γιατροί στο Νοσοκομείο Λεμεσού διαπίστωσαν ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, κάταγμα ρινικού οστού, εκδορές και μώλωπες. Ο παραπονούμενος αναμένεται  να δώσει περισσότερες εξηγήσεις στους αστυνομικούς για τον τραυματισμό του, μόλις η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;