powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Αναβάθμιση της συνεργασίας σε θέματα τρομοκρατίας, μεταξύ Κύπρου και Κίνας

Την ανάγκη περαιτέρω αναβάθμισης της υφιστάμενης συνεργασίας Κύπρου και Κίνας για αντιμετώπιση της τρομοκρατίας καθώς και  για άλλα θέματα που αφορούν γενικότερα την ασφάλεια,  τόνισε  ο Υφυπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κίνας, Meng Qingfeng, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο νησί.

Ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Αστυνομίας αναφέρει ότι ο Κινέζος Υφυπουργός, επισκέφθηκε σήμερα το Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου είχε συνάντηση  με τον Υπαρχηγό Αστυνομίας, Κύπρο Μιχαηλίδη ο οποίος εξήρε τη συνεργασία των δύο χωρών μέσω της Interpol.

Σημείωσε, επίσης, τη σημαντικότητα της συνεργασίας των χωρών στον τομέα της Εθνικής Ασφάλειας καθώς την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, και του σοβαρού και οργανωμένου εγκλήματος.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μέλη της ηγεσίας της Αστυνομίας καθώς επίσης Υπεύθυνοι και Αξιωματικοί Τμημάτων και Υπηρεσιών της.
 
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Promotional Rep NewsFeed
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;