powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

"Εργαζόμαστε για την επίτευξη δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό"

Εργαζόμαστε για την επίτευξη μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό την οποία θα μπορούμε να προτείνουμε στις επόμενες γενιές και η οποία θα εδράζεται και θα λαμβάνει υπόψη πρώτιστα τις δημιουργικές τους αρετές, χωρίς διχαστικά στοιχεία που θα προκαλούν νέες τριβές και εντάσεις, δήλωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Σε χαιρετισμό του στην επίδοση των «Πτυχίων της Δημοκρατίας» στους Προσκόπους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε, απευθυνόμενος στους νεαρούς προσκόπους, πως “ως Κυβέρνηση μετά και την ανάκαμψη της οικονομίας, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες, στη βάση των οποίων θα μπορέσετε, να αναδείξετε περαιτέρω τις δυνατότητες σας και να ευημερήσετε».
2<
«Στο ίδιο πλαίσιο, εργαζόμαστε και για την επίτευξη μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης σχετικά με το Κυπριακό πρόβλημα.Μια λύση, την οποία θα μπορούμε να προτείνουμε στις επόμενες γενιές και η οποία θα εδράζεται και θα λαμβάνει υπόψη πρώτιστα τις δημιουργικές τους αρετές, χωρίς διχαστικά στοιχεία που θα προκαλούν νέες τριβές και εντάσεις», κατέληξε.
;