Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αεροπτεριστής στη Βραζιλία-Έπεσε από ύψος 180 μέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας αεροπτεριστής στη Βραζιλία. Ο αετός, στον οποίο επέβαινε, δίπλωσε με αποτέλεσμα ο 52χρονος να πέσει στο κενό από ύψος 180 μέτρων.

Το δυστύχημα συνέβη σε βουνό κοντά στον αυτοκινητόδρομο Serra de Rocinha στο Timbé do Sul της Santa Catarina.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Ρικάρντο Στεκανέλα απογειώνεται χωρίς προβλήματα και πετά για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, λίγο αργότερα παίρνει μία απότομη στροφή και τα φτερά κλείνουν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.

«Θεέ μου» ακούγεται να φωνάζει αυτόπτης μάρτυρας που καταγράφει το δυστύχημα.

Η στιγμή που ο αεροπτεριστής «βουτά» στο κενό

Σύμφωνα με τους διασώστες, που βρήκαν το άψυχο σώμα του, ο 52χρονος πέθανε ακαριαία λόγω της σφοδρής πρόσκρουσης στο έδαφος.

H επικεφαλής της Αστυνομίας, δήλωσε ότι ένα τμήμα του αετού βρέθηκε και θα υποβληθεί σε ανάλυση στο πλαίσιο της έρευνας.

Ο άτυχος 52χρονος εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και βρισκόταν σε άδεια από τη δουλειά του. Συντετριμμένη η σύζυγός του, τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media. «Aκόμη και εκεί πάνω, θα είσαι πάντα ο ιπτάμενος σύντροφός μου», έγραψε.

Το δικό της αντίο στον Στεκανέλα είπε και η λέσχη αιωροπτερισμού, στην οποία ο 52χρονος ήταν μέλος. «Είναι δύσκολο να βρούμε λόγια για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αυτή τη στιγμή. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην οικογένεια και τους φίλους του. Ελπίζουμε ότι όλοι μας θα βρούμε στήριξη στην κληρονομιά που μας άφησε ο Ρικάρντο, στις αγκαλιές και τα λόγια που θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε μπροστά. Ρικάρντο, πέταξε στην αιωνιότητα», ανέφερε η λέσχη.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Επεισόδια έξω από ξενοδοχείο του Έσεξ που φιλοξενεί αιτούντες άσυλο-Τραυματίστηκαν οκτώ αστυνομικοί
ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Αραδίππου
Χάθηκαν από την Πέμπτη τα ίχνη της 20χρονης Λιάνας στη Λεμεσό (pic)
Γαστρεντερίτιδα σε κρουαζιερόπλοιο εν πλω-Πάνω από 140 κρούσματα
Τρεις νεκροί από έκρηξη στο κέντρο εκπαίδευσης του σερίφη του Λος Άντζελες
Τυχαίος έλεγχος σε φορτίο στη Λεμεσό οδήγησε σε κατάσχεση χιλιάδων πυροτεχνημάτων και Labubu (pics)
Ως οικιακή βοηθός εργαζόταν η άτυχη 58χρονη-Τέσσερις οι επιβαίνοντες του οχήματος που την παρέσυρε στη Λεμεσό
Εκκενώθηκε πολυκατοικία στην Παλουριώτισσα μετά από πυρκαγιά-Στο νοσοκομείο ένοικος που εισέπνευσε καπνό
Nέες συγκρούσεις στη Συρία-Βεδουίνοι και Δρούζοι πολεμούν στην Σουέιντα, ανησυχία για νέο γύρο κλιμάκωσης
Αμερικανικά ΜΜΕ: Το Ιράν επανεξοπλίζει τους συμμάχους Χεζμπολάχ και Χούθι