ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μάρκο Ρούμπιο παρουσιάστηκε με σταυρό στο μέτωπο-Προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων

Με έναν σταυρό στο μέτωπό του εμφανίστηκε σε συνέντευξή του στο Fox News ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, για να μιλήσει για τις εξελίξεις σχετικά με την Ουκρανία, την κρίση στη Μέση Ανατολή και την ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο.

Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ εμφανίστηκε με σταυρό στο μέτωπο καθώς χθες για αρκετούς Καθολικούς Χριστιανούς ήταν η Τετάρτη της Τέφρας (Ash Wendesday).

Την ημέρα αυτή σε αρκετές χώρες οι πιστοί σχηματίζουν ένα σταυρό στο μέτωπό τους με στάχτη από βάγια της Κυριακής των Βαίων του προηγούμενου έτους που έχουν αγιαστεί με Αγιασμό.

Πρόκειται για την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής με τους πιστούς να κάνουν νηστεία από το κρέας.

Η Τετάρτη της Τέφρας γιορτάζεται από Καθολικούς, Λουθηρανούς, Μοραβούς, Αγγλικανούς (Επισκοπιανούς) και Ενωμένους Προτεστάντες, καθώς και από ορισμένες εκκλησίες Καλβινιστών.

Η εικόνα του Ρούμπιο προκάλεσε αρκετά σχόλια στο Χ με άλλους να δηλώνουν υπερήφανοι για τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, άλλοι να τον κατηγορούν για «προπαγάνδα» υπέρ της Ρωσίας, άλλοι να μιλούν για θρησκευτικό πόλεμο και άλλοι να τον τρολάρουν γράφοντας ότι «οι γονείς μας ζωγράφιζαν σταυρό στο κεφάλι όταν ήμασταν κακά παιδιά»

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σταθερό πόσο ως αντιστάθμισμα για τους ρύπους στη Δεκέλεια συζητά η Βουλή-Ανησυχία στις κοινότητες
«Φερμάρουν» το διάταγμα της Θήρας οι κυνηγοί και ετοιμάζουν νέες δυναμικές κινητοποιήσεις-Η θέση της Υπηρεσίας
Φρένο στις χρεώσεις για έλεγχο σε υπό ανάκληση προϊόντα επιχειρεί να βάλει η Βουλή
Εξετάζει τα προβλήματα στη λειτουργία της ΕΠΑΝΑ η Βουλή-Ψάχνει λύσεις για ενίσχυση του ρόλου της
Με ευρωπαϊκή ώθηση μπαίνει στην ουσία του το Κυπριακό στην πολυμερή
Κοινή επιστολή Ούρουσλα-Κόστα στον ΓΓ για το Κυπριακό
Αναμένεται αυξανόμενη εμπλοκή της ΕΕ στις διαδικασίες του Κυπριακού-Από την Ούρσουλα το αίτημα συμμετοχής
Απρογραμμάτιστη διμερής Χριστοδουλίδη-Φιντάν στο τέλος του δείπνου
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τις εκπαιδευτικές περιφέρειες στη Λάρνακα-Επιστολή στην ΥΠΑΝ
Ο Τραμπ απειλεί το Ιράν πως θα θεωρείται υπεύθυνο για νέες επιθέσεις των Χούθι