Αναβολή στη δίκη για Al Jazeera-Για απρόβλεπτες εξελίξεις με μάρτυρα έκανε λόγο η Κατηγορούσα Αρχή

Στις 24 Φεβρουαρίου συνεχίζεται η διαδικασία ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας σχετικά με την υπόθεση πολιτογραφήσεων που σχετίζεται με το ντοκιμαντέρ του Al Jazeera, λόγω αναβολής μετά από αίτημα της  Κατηγορούσας Αρχής.

Κατά τη σημερινή δικάσιμο η Κατηγορούσα Αρχή ζήτησε από τον Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου όπως δοθεί άλλη ημερομηνία για ακρόαση λόγω εξελίξεων που αφορούν τον μάρτυρα που διαμένει στην Αγγλία και ο οποίος θα κατέθετε μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης. Σημειώθηκε ότι οι εξελίξεις αφορούσαν και τη διαδικασία εικονοτηλεδιάσκεψης.

Η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ανέφερε στο Δικαστήριο ότι προέκυψαν απρόβλεπτες εξελίξεις σχετικά με τον συγκεκριμένο μάρτυρα και για να μην υπάρξει οποιαδήποτε καθυστέρηση θα προχωρούσε στην επόμενη δικάσιμο να παρουσιάσει την υπόθεση.

Σημείωσε ότι οι μάρτυρες της κατηγορούσας αρχής θα είναι γύρω στους 10 με 12 και ότι δεν αναμένει να καταθέσει επιπρόσθετα τεκμήρια.

Ο Πρόεδρος του Κακουργιοδικείου όρισε τις επόμενες δύο δικάσιμους για τις 24 Φεβρουαρίου στις 10.30 και 28 Φεβρουαρίου στις 9.30.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»