Υπό δρακόντεια μέτρα ενώπιον Κακουργιοδικείου ο Κομμωτής-Αρχίζει το Μάιο η ακρόαση για την απόδραση

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Πάφου παρουσιάστηκαν σήμερα Παρασκευή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι δύο κατηγορούμενοι ο 42χρονος ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους και ο 26χρονος φερόμενος συνεργός του. Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση στις 14 Μαϊου του 2025 για ακρόαση όσον αφορά τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της παροχής συνδρομής για απόδραση.

Συγκεκριμένα, ο ισοβίτης παραδέχθηκε σε προηγούμενη διαδικασία την κατηγορία για απόδραση από νόμιμη σύλληψη αλλά απάντησε μη παραδοχή στην κατηγορία της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος με τον 26χρονο φερόμενο ως συνεργό του. 

Μη παραδοχή στο αδίκημα της παροχής συνδρομής για την διαφυγή προσώπου που τελούσε υπό νόμιμη κράτηση και παραδοχή στο αδίκημα της ανυπακοής σε νόμιμες διαταγές, ότι ήρθε δηλαδή σε επαφή μαζί του ήταν η απάντηση του 26χρονου.

Το Δικαστήριο όρισε την συνέχιση της διαδικασίας για σκοπούς ακρόασης στις 14 Μαϊου του 2025.

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, οι δύο κατηγορούνται ότι μεταξύ άγνωστης ημερομηνίας και 26ης Σεπτεμβρίου συνωμότησαν για να διαπράξουν κακούργημα.

Σημειώνεται πως η εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής ζήτησε όπως ο 42χρονος και ο 26χρονος παραμείνουν υπό κράτηση.

Οι δικηγόροι του 42χρονου Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, Σάββας Μάτσας και Ελένη Αλεξάνδρου και του 26χρονου Ηλίας Σατολιάς δεν έφεραν ένταση και το Δικαστήριο διέταξε όπως και οι δύο παραμείνουν υπό κράτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τα παράδοξα της Δικαιοσύνης-Ζήτησαν την κράτηση κατάδικου ως... υπόδικου λόγω Κομμωτή και Κίτα, διαφορετικοί χειρισμοί για την απόπειρα φόνου
«Η Κριμαία είναι Ουκρανική»-Η απάντηση Ζελένσκι στο σχέδιο Τραμπ που δίνει τη χερσόνησο στη Ρωσία
Προσπάθησε να ταξιδέψει με 118 κούτες αδασμολόγητα τσιγάρα που μετέφερε από τα κατεχόμενα
Άφησαν ελεύθερο υπό όρους τον 36χρονο που παραπέμφθηκε σε δίκη για ναρκωτικά και οπλισμό-Υπόδικος ο υπάλληλός του
Διακόπηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου τουρίστα που χάθηκε στη θάλασσα στην Πάφο
Πλήρωσε πάνω από 29,000 ευρώ για να εισάξει δύο ρολόγια πολυτελείας που έφερε μαζί του από την Ελβετία
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον τόπο διαμονής του στη Λάρνακα (pic)
Πάνω από 50 κιλά κάνναβης στο όχημα του 41χρονου που ξέφυγε της Αστυνομίας μετά από καταδίωξη (pics)
Αισιόδοξος για θετική κατάληξη σε συζητήσεις για ΑΤΑ ο Παναγιώτου-Οι εκτιμήσεις εργαζομένων και εργοδοτών
Κατηγορεί τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ότι επιχειρεί να «σπείρει διχόνοια» ανάμεσα σε Τ/κ και Τουρκία ο Τατάρ