Σοβαρή καταγγελία από ασθενή-Την έστειλαν σπίτι με σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας, δίνοντας της παυσίπονο

Υπό διερεύνηση βρίσκεται περιστατικό στο νοσοκομείο Πόλης Χρυστοχούς, μετά από καταγγελία για ασθενή με σπασμένα πλευρά και ρήξη σπλήνας, η οποία δεν έτυχε της κατάλληλης προσοχής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, γυναίκα μετέβη στο νοσηλευτήριο τις προηγούμενες μέρες, μετά από ατύχημα που συνέβη στην κατοικία της. Στη συνέχεια, αφού οι επί καθήκον ιατροί προχώρησαν σε εξετάσεις αλλά και λήψη ακτινογραφίας στην ασθενής, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αποφάσισαν να της δώσουν μόνο συνταγή για παυσίπονο και της είπαν πως μπορεί να αποχωρήσει.

Η γυναίκα, λίγες ώρες αργότερα, λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως φέρει οκτώ σπασμένα πλευρά ενώ υπέστη και ρήξη σπλήνας.

Πάντως από πλευράς ΟΚΥπΥ, παρόλο που δεν έχει γίνει η οποιανδήποτε καταγγελία στον Οργανισμό μέχρι στιγμής, εντούτοις θα εξεταστεί το περιστατικό και τα γεγονότα που οδήγησαν στην μεταφορά της γυναίκας στο νοσοκομείο μετά από λιποθυμία και ενώ ήδη είχε εξεταστεί από άλλο νοσηλευτήριο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της γυναίκας αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοβαρή έλλειψη σε ομάδες αίματος-Έκκληση προς τους αιμοδότες, ανοικτοί μέχρι το βράδυ οι σταθμοί

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Χταπόδι πήγε να... στραγγαλίσει δύτη στη Ρωσία, επειδή το ενόχλησε
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από την πυρκαγιά σε κλαμπ στη Βόρεια Μακεδονία-Αδερφές πήγαν μαζί στο κλαμπ και επέζησε η μία
Τραμπ μετά τη συνομιλία με Πούτιν: Αυτός ο πόλεμος δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος
Θετική είναι η αποτίμηση κομμάτων για τα αποτελέσματα της διευρυμένης στη Γενεύη
ΓΓ ΑΚΕΛ για διευρυμένη: Θετικό ότι η διαδικασία κρατήθηκε ζωντανή
Αννίτα Δημητρίου: Θετικό βήμα η κατάληξη της πενταμερούς προς το ενδεχόμενο επανέναρξης ουσιαστικών διαπραγματεύσεων
Πυροβόλησαν 19χρονο για την... λαμπρατζιά, συνελήφθη ένα πρόσωπο-Διέψευδε οποιοδήποτε επεισόδιο η Αστυνομία
ΒΙΝΤΕΟ: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο της φωτιάς στη Λεμεσό-Δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης οι άνεμοι
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»
Θετικά αξιολογείται η πενταμερής-Προσπάθησε να μασκαρέψει τα δύο κράτη με «συμβούλιο συνεργασίας» ο Τατάρ