Συνεχίζεται ο διασυρμός της Αστυνομίας-Συνελήφθη άλλο ένα μέλος για αδικήματα διαφθοράς

Την ώρα που η Αστυνομία βρίσκεται στο στόχαστρο των επικρίσεων για τις απανωτές αποδράσεις, σε μία εκ των οποίων εμπλέκεται Αστυνομικός που τελεί υπό κράτηση, το ένα μέλος της Δύναμης συλλαμβάνεται μετά το άλλο για άλλα αδικήματα.

Μετά την σύλληψη του αστυνομικού για αδικήματα που αφορούν, Παρέμβαση σε Δικαστική Διαδικασία, Απειλή, Επίθεση με Πρόκληση Πραγματικής Σωματικής Βλάβης και Παρενοχλητική Παρακολούθηση, η ηγεσία της Αστυνομίας ανακοίνωσε χωρίς λεπτομέρειες, την σύλληψη ακόμη ενός μέλους για υπόθεση διαφθοράς στη Λευκωσία.

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία αναφέρει πως σήμερα, 08.01.2025, η Υπηρεσία Εσωτερικού Ελέγχου της Αστυνομίας (Υ.Ε.Ε.Α.) προχώρησε στη σύλληψη Ειδικού Αστυνομικού για αδικήματα που αφορούν Διαφθορά, Κατάχρηση Εξουσίας, Δεκασμό Δημόσιου Λειτουργού, κ.ά.

Παράλληλα τόνισε πως η Ηγεσία της Αστυνομίας τονίζει για ακόμη μια φορά ότι τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικαστέες και ανεπίτρεπτες και ως τέτοιες θα αντιμετωπίζονται, με μηδενική ανοχή.

Η Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της και προσηλωμένη στο να υπηρετεί την κοινωνία με ακεραιότητα και σεβασμό, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες σε αστυνομικό για παρέμβαση στη δικαστική διαδικασία, πρόκληση σωματικής βλάβης και stalking

Δειτε Επισης

Μέχρι τα τέλη Μαρτίου η αποπληρωμή εξώδικων προστίμων από τις κάμερες
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στη Λευκωσία
Κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και εκκενωτή επιβλαβών αερίου και τους πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία
Παρουσιαζόταν ως πωλητής αυτοκινήτων και απέσπασε 163,400 ευρώ-Συνελήφθη 32χρονος
Οι ρυθμίσεις της Αστυνομίας για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού-Πότε κλείνει ο παραλιακός
Έργα εκατομμυρίων για καλύτερη επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πυροσβεστικής-Προετοιμασίες για δύσκολο καλοκαίρι
Κλείνει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας-Λεμεσού λόγω διαμαρτυρίας των κυνηγών
Ομολόγησε φόνους και σοβαρά εγκλήματα στην χώρα του, συνελήφθη στην Κύπρο αλλά ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος
Δεκαπεντάχρονη απουσιάζει από την οικία της στη Πάφο από την Τρίτη
Σύλληψη τριών προσώπων 16, 17 και 18 ετών, για υποθέσεις που διαπράχθηκαν στην Αμμόχωστο