Διάρρηξαν οικία στην Πάφο και άρπαξαν τιμαλφή-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 37 και 34 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή των υπόπτων, περιουσία που είχε κλαπεί από κατοικία, μετά από διάρρηξη της.

Οι 37χρονος και 34χρονος ανακόπηκαν για έλεγχο από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, γύρω στις 7.15 χθες το βράδυ, σε περιοχή στην Πάφο, όπου διακινούνταν με αυτοκίνητο. Κατά τον έλεγχο ανευρέθηκαν στην κατοχή τους, διάφορα κοσμήματα, όπως δακτυλίδια, σκουλαρίκια, και ρολόγια, για την κατοχή των οποίων οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη τους, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Αργότερα, γύρω στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής, ζεύγος τουριστών, κατήγγειλαν στον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας, τη διάρρηξη της κατοικίας όπου διαμένουν στην περιοχή Πέγειας. Σύμφωνα με την καταγγελία, η διάρρηξη διαπράχθηκε το απόγευμα της Κυριακής και από την κατοικία κλάπηκαν χρυσαφένια κοσμήματα και ρολόγια.

Στους δύο παραπονούμενους, υποδείχθηκαν τα κοσμήματα που είχαν ανευρεθεί στην κατοχή των δύο υπόπτων και αυτοί τα αναγνώρισαν ως την περιουσία τους που είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της κατοικίας τους.

Εναντίον του 37χρονου και του 34χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν, για τους σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής. Αυτοί τέθηκαν υπό κράτηση, με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέγειας να συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εντός Απριλίου το νέο λογισμικό για Κάρτα Φιλάθλου-Επανεκπαιδεύονται οι επιτηρητές σταδίων
Ρίγη συγκίνησης για την κόρη της Μαρίας Καρυστιανού-Δόθηκε το όνομα της σε αίθουσα Πανεπιστημίου
Τα αποτελέσματα της Πενταμερούς και τα επόμενα βήματα στα θέματα συζήτησης του Γ.Γ ΟΗΕ και των 27
Υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα για παράνομη παραμονή και εργοδότηση στην Πάφο
Πυρά κατά ΥΠΟΙΚ για εμπόδια σε δημόσιες υπηρεσίες να εναρμονιστούν με οδηγίες ΑΨΑ για κυβερνοασφάλεια
Καταζητείται ο Ανδρέας Λούρου για ληστεία και άλλα αδικήματα
Διάταγμα αναστολής εκτέλεσης της δικαστικής απόφασης για συνταγογραφήσεις εκτός ΓεΣΥ-Απάντησε στα πυρά ο Δαμιανός
Διαφοροποιήσεις στις φωτογραφίες με τους αναζητούμενους για τον πυροβολισμό με φόντο την λαμπρατζια
Χριστοδουλίδης στο Euronews: Ο Τ/κ ηγέτης δεν ήθελε τον διορισμό ενός προσωπικού απεσταλμένου
Παραχωρούνται νέα κρατικά τεμάχια σε αιγοπροβατοτρόφους-Επιδοτήσεις σε νέους και υφιστάμενους γεωργούς