Θρίλερ με αγνοούμενο συνταξιούχο από τη Κοζάνη-Πήγε εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και εξαφανίστηκε

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες, στην Κωνσταντινούπολη, για τον εντοπισμό ενός Έλληνα, ηλικίας 78 ετών, από τα Σέρβια, ο οποίος φέρεται να έχει εξαφανιστεί από το απόγευμα της Πέμπτης (5/9), κοντά στην κεντρική πλατεία Ταξίμ, ενώ βρισκόταν σε εκδρομή με σύλλογο συνταξιούχων από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ήδη έχει ενημερωθεί το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έρευνες διεξάγουν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, την ώρα που, στα Σέρβια, η οικογένεια του 78χρονου αγωνιά για την τύχη του.

konstantinoupoli (1)

Όπως αναφέρει με ανάρτηση στο Facebook η κόρη του, Ντίνα: «Ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε στην Κωνσταντινούπολη κοντά στην πλατεία Ταξίμ την Πέμπτη το απόγευμα. Ονομάζεται Δημήτρης (Μήτσος) Παπαδημητρίου, είναι 78 χρονών και έχει ύψος 1,66. Την μέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα 6945413113, 6980375424, 6932368071 ή στην αστυνομία!

Σας παρακαλούμε κοινοποίηστε το για να το δει περισσότερος κόσμος. Έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στον Λεήμονα Λακωνίας-Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε κορίτσι 15 ετών
Τραγωδία στην Εύβοια-Νεκρό βρέφος από ανακοπή
«Για τη δολοφονία του παιδιού μου υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί, τους ονομάζει ο εισαγγελέας, γιατί να είναι στο απυρόβλητο;»
Οι πολεοδόμοι της Ρόδου έπαιζαν λεφτά από τους εκβιασμούς στο καζίνο-Έκρυβαν σχεδόν €30.000
Συγκλονίζει ο σύζυγος της 50χρονης στην Θεσσαλονίκη-«Είδα να βάζουν τη γυναίκα μου σε σακούλα»
«Παράγοντας με δήμαρχο χρηματοδοτούσαν κύκλωμα τραμπούκων που οδήγησαν στον φόνο του παιδιού μας»
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παναγιωτάκη-Στα χέρια των τεχνικών συμβούλων όλα τα στοιχεία
Του πήραν τα κλειδιά μία ημέρα πριν την τραγωδία-Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο με θύμα την 50χρονη
Σε κρίσιμη κατάσταση εννιάχρονος που πνίγηκε τρώγοντας πορτοκάλι στη Λάρισα
Στα χέρια της ΕΛΑΣ μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών-Οι ρόλοι και ο τρόπος δράσης