Φρίκη στην Αυστραλία-Μητέρα σκότωσε τη 10χρονη κόρη της, την βρήκε ο πατέρας σε λουτρό αίματος

Για τη δολοφονία της 10χρονης κόρης της κατηγορείται μία 46χρονη γυναίκα από την Αυστραλία.

Το παιδί, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, βρέθηκε νεκρό σε σπίτι το βράδυ της Τρίτης (13/8) στην περιοχή Χρυσή Ακτή. Ο πατέρας της 10χρονης Sophie Wang ήταν ο πρώτος που την εντόπισε και κάλεσε αμέσως βοήθεια.

Δυστυχώς το παιδί είχε ήδη ξεψυχήσει.

Οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για μία από τις πιο φρικιαστικές σκηνές που έχουν δει.

Η μητέρα συνελήφθη μετά από τέσσερις ώρες σε δρόμο κοντά στο σπίτι, αφού η Αστυνομία είχε ξεκινήσει την έρευνά της.

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου του Σάουθπορτ σήμερα, Τετάρτη.

Η 10χρονη ήταν μαθήτρια της 5ης Δημοτικού του Emmanuel College. Ο διευθυντής του σχολείου, Νταν Μπράουν, έστειλε επιστολή στις οικογένειες νωρίς το πρωί της Τετάρτης που επιβεβαίωνε ότι το θύμα της άγριας δολοφονίας ήταν μαθήτρια του σχολείου.

1-25

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνω για ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη σε ένα σπίτι μέσα στο Emerald Lakes χθες το βράδυ, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μία από τις αγαπημένες μας μαθήτριες», ανέφερε ο Μπράουν.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν η 46χρονη μητέρα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η δίκη της ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Αποζημίωση σε ομοφυλόφιλο άνδρα μετά από «εξορκισμό» για «μεταστροφή» στην Αγγλικανική Εκκλησία
Επιστρέφει στην Πομπηία ρωμαϊκό ψηφιδωτό ερωτικού περιεχομένου που είχαν κλέψει οι ναζί
Ζήτησε από τον Ζελένσκι να μην βάλει στο στόχαστρο τη Μόσχα ο Τραμπ
Ποινή φυλάκισης με αναστολή επέβαλε η Σρι Λανκα σε τρανς τουρίστρια που περιφερόταν γυμνόστηθη
Μπλόκο στο 18ο πακέτο κυρώσεων κατά Ρωσίας στο ΣΕΥ μετά από βέτο της Σλοβακίας
Ευρηματικός δραπέτης στη Γαλλία-Κρύφτηκε σε τσάντα με τα άπλυτα άνδρα που αποφυλακίστηκε
Η Βρετανία δέχτηκε μυστικά χιλιάδες Αφγανούς έπειτα από μαζική διαρροή δεδομένων το 2022
Κυρώσεις ΕΕ σε πρόσωπα από Ρωσία και Ιράν για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Υποσιτισμένο ένα στα δέκα παιδιά που εξετάζεται στη Γάζα