Προσπάθησε να χτυπήσει τη σύζυγο και το παιδί του με αυτοκίνητο στον Τύρναβο

Σκηνικό τρόμου καταγράφηκε στην περιοχή του Τυρνάβου, όταν μια γυναίκα άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια για να γλιτώσει από την επίθεση που δέχθηκαν η ίδια και το ανήλικο παιδί της από τον σύζυγό της, ο οποίος προσπαθούσε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.

Οι κάτοικοι της γειτονίας πετάχτηκαν από τα σπίτια τους ακούγοντας τις κραυγές αγωνίας της γυναίκας, η οποία περιέγραψε ότι ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει και, όταν κατάφερε να του ξεφύγει μαζί με το παιδί, μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να τους παρασύρει με αυτό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος όμως είχε εξαφανιστεί όταν είδε ότι μητέρα και παιδί βρήκαν καταφύγιο στα γειτονικά σπίτια.

Η γυναίκα και το παιδί της μεταφέρθηκαν για την ασφάλεια τους στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του συζύγου και πατέρα τους δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Αποφυλάκιση Κασιδιάρη προτείνει η Εισαγγελέας Εφετών
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης
Έδωσε πληροφορίες σε Γεραπετρίτη με εκκλησίες που είναι στόχοι του ISIS oΠατριάρχης Θεόφιλος
Σήμερα η πρόταση της ευρωπαίας Εισαγγελέως για τους «7» στο Εφετείο της Αθήνας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πάλεψα με τα ρεύματα και έφτασα με δυσκολία, λέει ο αστυνομικός που έσωσε μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν με φουσκωτό στην Εύβοια