Θρίλερ στη θάλασσα-Επιχείρηση από το ΚΣΕΔ με τις Αρχές του Ισραήλ για σκάφος που αγνοείτο

Επιχείρηση διάσωσης πραγματοποίησε το ΚΣΕΔ, σε συνεργασία με τις Αρχές του Ισραήλ, για εντοπισμό ιστιοφόρου σκάφους που απέπλευσε από το Ισραήλ με προορισμό την Κύπρο και αγνοείτο στη θάλασσα.

Όπως ανακοινώθηκε, την 18η Οκτωβρίου 2024 και ώρα 09:20, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε αγνοούμενο ιστιοφόρο σκάφος, το οποίο απέπλευσε από την Μαρίνα Herzliya του Ισραήλ με προορισμό τη Μαρίνα Λάρνακας, με καθυστέρηση άφιξης πέραν των 14 ωρών.

«Το ΚΣΕΔ, σε συντονισμό με το αντίστοιχο ΚΣΕΔ Χάιφας (Ισραήλ) εκτέλεσε επιχείρηση εντοπισμού του ιστιοφόρου σκάφους κινητοποιώντας ελικόπτερα της Μονάδας Αεροπορικών της Αστυνομίας, της 460 ΜΕΔ της Εθνικής Φρουράς και της 84ής Μοίρας των Βρετανικών Βάσεων, σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, καθώς και παραπλέοντα εμπορικά πλοία», αναφέρεται.

Κατά την επιχείρηση εντοπισμού του σκάφους, κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα από το Ισραήλ υπό το συντονισμό του ΚΣΕΔ Χάιφας, στο πλαίσιο της υφιστάμενης διακρατικής συμφωνίας Ε-Δ.

Το σκάφος εντοπίστηκε στις 20:20 με τους δύο επιβαίνοντες να είναι καλά στην υγεία τους.

Δειτε Επισης

Κλειστά λόγω ολονύκτιων εργασιών τμήματα αυτοκινητοδρόμων Λευκωσίας-Λεμεσού και Λεμεσού-Πάφου
Ο Τραμπ ανακοινώνει την επιβολή δασμών στα εισαγόμενα αυτοκίνητα
Ανδριάνα Νικολάου: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να βεβηλώσει και να ιεροσυλήσει πάνω στα οστά του γιου μου
Αυτά είναι τα σχέδια επίθεσης των ΗΠΑ κατά των Χούθι που διέρρευσαν-Νέες αποκαλύψεις από το «Atlantic»
Προσοχή σε επενδύσεις-μαϊμού με την υποτιθέμενη παρότρυνση γνωστών προσώπων συστήνει η Αστυνομία
Θρίλερ με τον θάνατο αστέγου σε εστιατόριο της Αθήνας-Εργαζόμενοι τον μετέφεραν εκτός για να αποπροσανατολίσουν
Έσπασαν τον τοίχο κελιού καταδίκου στις Κεντρικές και ανακαλύφθηκαν 14 κινητά
Επιστολή Γεάδη στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας-Εκφράζει οργή και θλίψη για την έρευνα στη ΣΜΥΝ
Κατασχέθηκαν προϊόντα από κατάστημα στην Αμμόχωστο-Εξετάζεται αν περιέχουν κάνναβη και φαρμακευτικές ουσίες
Ήρθε στην Κύπρο με 16 κιλά κάνναβης στη βαλίτσα (pics)