Χειροπέδες σε 28χρονη Κύπρια που διοργάνωσε πάρτι σε βίλα στη Μύκονο-Έκοβε εισιτήρια

Στη σύλληψη 28χρονης Κύπριας προχώρησε η ΕΛΑΣ, για παράνομο πάρτι με τη συμμετοχή τουλάχιστον 200 ατόμων που διοργάνωσε σε υπερπολυτελή βίλα στη Μύκονο.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ελλαδικά μέσα, η 28χρονη από την Κύπρο είχε επισκεφτεί ως τουρίστρια στο νησί. Όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν μετά από καταγγελία τη βίλα, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ουρά 100 ατόμων που ήταν έτοιμοι να εισέλθουν στον χώρο κόβοντας εισιτήριο, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο.

Μάλιστα, τους δίνονταν βραχιολάκι καρπού προς αναγνώριση της εισόδου, πράγμα που ζητήθηκε και από τους αστυνομικούς, παρότι φορούσαν τις στολές υπηρεσίας τους. Ενώ τους ενημέρωσαν για την ιδιότητά τους οι αστυνομικοί, δεν τους επετράπη η είσοδος στον χώρο, αλλά εμφανίστηκε ως υπεύθυνη η 28χρονη από την Κύπρο.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα στη βίλα κατά τη διάρκεια της οποίας βγήκαν από τη βίλα 200 άτομα, ενώ συνελήφθη η 28χρονη.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»