Ο 19χρονος γιος του Πακιστανού μεγιστάνα μπήκε στο υποβρύχιο ως δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα

Μια συγκλονιστική πτυχή της τραγωδίας με τον θάνατο των πέντε επιβατών του βαθυσκάφους Titan το οποίο συνετρίβη κοντά στον Τιτανικό ενώ έκανε κατάδυση στο ναυάγιο αποκάλυψε η θεία του 19χρονου γιου του Πακιστανού μεγιστάνα Σαχζάντα Νταγούντ, η οποία δήλωσε ότι ο νεαρός Σουλεμάν μπήκε στο υποβρύχιο μόνο και μόνο για ως δώρο για την Γιορτή του Πατέρα.

Η Αζμέχ Νταγούντ που μίλησε στο NBC είπε, επίσης, ότι ο 19χρονος ήταν «τρομοκρατημένος» για την επικίνδυνη και θανατηφόρα - όπως αποδείχθηκε - κατάδυση.

«Δεν ήθελε και πολύ να το κάνει. Ο Σουλεμάν πίστευε ότι δεν ήταν οκ όλο αυτό και δεν ένιωθε άνετα να το κάνει. Αλλά ήταν κάτι για την Γιορτή του Πατέρα. Ήταν μια εμπειρία για να τους φέρει πιο κοντά και ήθελε μια εμπειρία ζωής όπως και ο πατέρας του. Το ήθελε ο πατέρας του (σ.σ. αυτό το ταξίδι) και ο Σουλεμάν δέχθηκε. Θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε» πρόσθεσε η θεία του αδικοχαμένου 19χρονου.

Σύμφωνα με την ίδια οι υπόλοιποι τέσσερις επιβάτες του βαθυσκάφους «μπήκαν για τους δικούς τους λόγους και τα δικά τους συμφέροντα. Ο Σουλεμάν βρέθηκε εκεί για την Γιορτή του Πατέρα».

«Για να είμαι ειλικρινής, όσο και αν ακούγεται τρομακτικό, το να γνωρίζω ότι δεν είχαν χρόνο να καταλάβουν τι επρόκειτο να συμβεί, το ότι βρέθηκαν εκεί να χαίρονται ο ένας τον άλλο και ξαφνικά "μπουμ" και τέλος, το να γνωρίζω ότι ο Σουλεμάν μου δεν ένιωσε καθόλου πόνο είναι ανακουφιστικό» πρόσθεσε η θεία του.

Όπως είπε στο αμερικανικό δίκτυο ο αδερφός της Σαχζάντα ήταν ένας «πολύτιμος άγγελος» και ενδιαφερόταν για το ναυάγιο του Τιτανικού από όταν ήταν έφηβος. «Ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία του, το μεγαλύτερο όνειρό του. Το οποίο τελικά εκπλήρωσε με έναν μοναδικό τρόπο. Έγινε μέρος του μύθου του Τιτανικού και με αυτό το σκεπτικό ήταν ένας μοναδικός θάνατος» κατέληξε η Αζμέχ Νταγούντ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Βουλγάρες κατάσκοποι στην Αγγλία δρούσαν για λογαριασμό της Ρωσίας
Γκάφα ολκής στον Λευκό Οίκο-Ενημερώθηκε για επικείμενη στρατιωτική επιχείρηση... αρχισυντάκτης περιοδικού
Το χειρόγραφο μήνυμα Ιμάμογλου μέσα από την φυλακή-«Θα τα καταφέρουμε»
Απειλεί με δασμούς 25% ο Τραμπ σε όποιον αγοράζει πετρέλαιο και φυσικό αέριο από τη Βενεζουέλα
Απειλές Ερντογάν για τις μαζικές διαδηλώσεις-«Αυτό το θέατρο θα τελειώσει»
Σοβαρά προβλήματα στις πτήσεις λόγω της απεργίας στις 31 Μαρτίου στα αεροδρόμιο του Βελγίου
ΒΙΝΤΕΟ: Διαδηλωτής έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του μπροστά στα ΜΑΤ στη Κωνσταντινούπολη
Η Χαμάς έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με δύο Ισραηλινούς ομήρους
BBC: Οι διαδηλώσεις στην Τουρκία δεν αφορούν μόνο τον Ιμάμογλου-Υποψία πανικού κάτω από τα δακρυγόνα Ερντογάν
«Καμπανάκι» από τον ΠΟΥ-Ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων φυματίωσης σε παιδιά