Συνελήφθησαν έξι πρόσωπα πριν τον τελικό-Εντοπίστηκε τσάντα με μολότοφ έξω από τη Νότια

Στη σύλληψη έξι προσώπων για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, πριν από την έναρξη του τελικού κυπέλλου ΑΕΛ-Ομόνοιας, προχώρησε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων στις εισόδους του σταδίου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη έξι προσώπων, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν βεγγαλικά και κροτίδες.

Επίσης στο χώρο στάθμευσης της νότιας κερκίδας του σταδίου, εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας και παραλήφθηκε, μία τσάντα εντός της οποίας υπήρχαν τέσσερις βόμβες μολότοφ, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο, μία κουκούλα και δύο ζεύγη γάντια.

ασδα-1 (1)

Επίσης, γύρω στη 1π.μ. σήμερα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη Λευκωσία, ομάδα οπαδών επιτέθηκε εναντίον αντιοχλαγωγικής ομάδας της Αστυνομίας, ρίχνοντας πέτρες εναντίον των αστυνομικών. Το επεισόδιο έληξε άμεσα, με την επέμβαση του αντιοχλαγωγικού οχήματος της Αστυνομίας.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει πως, «το επιχειρησιακό σχέδιο της Αστυνομίας, λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά, αφού τόσο τα πιο πάνω επεισόδια, όσο και άλλα μικροεπεισόδια, που σημειώθηκαν, αντιμετωπίστηκαν άμεσα, από την Αστυνομία.

Για την αστυνόμευση του Τελικού Κυπέλλου, επιστρατεύτηκαν γύρω στους 350 αστυνομικούς, με τη συμμετοχή αντιοχλαγωγικών ομάδων. Για την επιτήρηση της προσέλευσης και της αποχώρησης των φιλάθλων από το στάδιο, χρησιμοποιήθηκαν το ελικόπτερο, αλλά και drone της Αστυνομίας, ενώ επιστρατεύθηκε και το αντιοχλαγωγικό όχημα.

Για συντονισμό των ενεργειών της Αστυνομίας, λειτούργησε στο Αρχηγείο Αστυνομίας (ΜΜΑΔ), αλλά και στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, το Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως, από τη 1μ.μ. χθες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.»

Δειτε Επισης

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
ΟΗΕ: Ο θαλάσσιος διάδρομος μέσω της Κύπρου βοήθησε, αλλά δεν αρκεί για την παράδοση μέσω ξηράς
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του (pics)
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Κάνει αρχή στο Βερολίνο, ανιχνεύει θέσεις και προθέσεις πριν επιστρέψει στην Κύπρο η Ολγκίν