Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από έργα τις επόμενες μέρες

Εργασίες θα διεξάγονται σε αυτοκινητόδρομους της επαρχίας Λάρνακας από τη Δευτέρα 15 Μαϊου μέχρι και τις 7 Ιουλίου από το Τμήμα Δασών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας,  Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων «από τη Δευτέρα 15 Μαϊου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτών στις κεντρικές νησίδες αυτοκινητόδρομου  αεροδρόμιο Λάρνακας – κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς - Νήσου της επαρχίας Λάρνακας. Οι εργασίες θα γίνονται από το Τμήμα Δασών καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας, κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς - Νήσου (και από τις δύο κατευθύνσεις) θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης «από τη Δευτέρα 15 Μαΐου μέχρι και τις 7 Ιουλίου, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και απομάκρυνσης των φυτών στα πρανή του  αυτοκινητόδρομου αεροδρόμιο Λάρνακας – κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς – αεροδρόμιο Λάρνακας και κυκλικός κόμβος Καλού Χωριού – Κοφίνου – κυκλικός κόμβος Καλού Χωριού της επαρχίας Λάρνακας. Οι εργασίες θα γίνονται από  το Τμήμα Δασών καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας από τις 08.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι».

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στον αυτοκινητόδρομο αεροδρόμιο Λάρνακας - κυκλικός κόμβος Ριζοελιάς - Νήσου (και από τις δύο κατευθύνσεις) θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων «απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας».

Επίσης, το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι θα αρχίσουν την Δευτέρα 15 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 έργα σε τμήμα της οδού Μάρκου Μπότσαρη στο Καϊμακλί, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος μέχρι την συμβολή της με την οδό Αγίου Δημητρίου.

Στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, διευκρινίζεται ότι κατά την διάρκεια των εργασιών το εν λόγω τμήμα θα παραμείνει κλειστό για την κυκλοφορία και ότι οι εργασίες αυτές είναι στο πλαίσιο της Α΄φάσης του έργου.

Δειτε Επισης

K. Iωάννου: Αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα πρόσβασης σε προσιτή ασφαλή στέγη
«Γυναίκες έρχονται κουμπωμένες μέχρι το λαιμό, φοβισμένες να δείξουν το κατακρεουργημένο στήθος τους»
Ανησυχία Οικολόγων για θέσεις Υπ. Γεωργίας για τα γενετικά τροποποιημένα φυτά
Στοχευμένες επιθεωρήσεις τον Οκτώβρη για αδήλωτη εργασία
Συνάντηση με τον ΥΠΕΣ ζήτησε η Δήμαρχος Λακατάμιας για ενδεχόμενη δομή φιλοξενίας
Ξεκίνησε την λειτουργία του ο Σταθμός Δημόσιων Συγκοινωνιών στη Πάφο
Αναστολή εργασιών σε εργοστάσια παραγωγής χαλλουμιού στα κατεχόμενα
Ξεκίνησε για το ταξίδι ζωής στη Γερμανία ο 10χρονος Λούκας-Το συγκινητικό μήνυμα του μέσα από το αεροπλάνο
Μικρή τριμηνιαία μείωση στις τιμές κατοικιών στην Κύπρο-Eτήσια αύξηση
Η Λεμεσός βάζει μπρος για υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης