Τουρίστας από τη Σουηδία ο άνδρας που έπεσε από την Γέφυρα των Ερωτευμένων-Απαντήσεις από την νεκροτομή

Σε 49χρονο τουρίστα από την Σουηδία, ο οποίος βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές, ανήκει η σορός του άνδρα που έπεσε από ύψος στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία, στη Γέφυρα των Ερωτευμένων στην Αγία Νάπα.

Ο 49χρονος, διέμενε μόνος του σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, γύρω στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι στα βράχια όπου βρίσκεται η Γέφυρα των Ερωτευμένων στην Αγία Νάπα, υπάρχει σoρός άνδρα.

342025739_1261199814787184_7383065260555800301.width-800

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας, του ΤΑΕ Αμμοχώστου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της ΕΜΑΚ και κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για ανάσυρση της σορού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, ο άτυχος άνδρας «βρισκόταν στην συγκεκριμένη γέφυρα και προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φαίνεται να έχασε την ισορροπία του και να έπεσε στο κενό βάθους δέκα περίπου μέτρων».

341807719_247690867780729_5992791775369172974_.width-800

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του.

Δειτε Επισης

Νέο Τζάκποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στην Κύπρο κέρδισε €100.000
Πούτιν: Να τεθεί η Ουκρανία υπό προσωρινή διοίκηση για τη διεξαγωγή εκλογών-Η πρώτη αντίδραση του Λευκού Οίκου
Πολυμερής συνάντηση Μακρόν με ηγέτες Κύπρου, Ελλάδας, Λιβάνου και Συρίας-Στο επίκεντρο η Ανατολική Μεσόγειος
BINTEO: Σεκιουριτάς στη Γαλλία ξυλοκόπησε γυναίκα επειδή έκλεψε ποτά από σούπερ μάρκετ
Συνομιλίες Χαμάς-μεσολαβητών για νέα ανακωχή στη Γάζα
Με νεφώσεις και σκόνη στην ατμόσφαιρα ο καιρός-Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Οκτώ μήνες μετά το θάνατο του παραμένει άταφο το τετράμηνο βρέφος που βρέθηκε παρειλημμένο σε άθλιες συνθήκες
Στοχευμένες οι κλήσεις μελών του ΣΕΜΗΟ για την πρεμιέρα της Ερευνητικής-Αυξάνονται τα υπό ανάκληση οχήματα
Μόνιμος πονοκέφαλος για τον Πρόεδρο η Αστυνομία-Χρειάζονται βαθιές τομές, όχι τσιρότα
Η συζήτηση με Γιλμάζ, η εκδοχή της πραγματικότητας του Τατάρ και οι προετοιμασίες για νέα συνάντηση