Η ασκούμενη φωτογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου του Γεωργούλη-Ποιες είναι οι νέες καταγγελίες

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, αφού αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να δουν το φως της δημοσιότητας και νέες καταγγελίες σε βάρος του ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με το Mega, υπάρχουν και άλλες αναφορές εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη για κακοποιητική συμπεριφορά, οι οποίες αντιμετωπίστηκαν με εσωτερικό έλεγχο και αρχειοθετήθηκαν.

Οι νέες καταγγελίες φέρονται να αφορούν:

- Εργασιακό εκφοβισμό και σεξουαλική παρενόχληση σε εργαζόμενη στο γραφείο του,

- Ξυλοδαρμό ασκούμενης στο γραφείο του,

- Ενόχληση στον εργασιακό χώρο άνδρα μόνιμου υπαλλήλου.

Αθώος, σε πλήρη άγνοια γύρω από το περιεχόμενο και τη σκοπιμότητα των βαρύτατων καταγγελιών εις βάρος του δηλώνει ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης.

Παρόλαυτά, επί του παρόντος η Εισαγγελία Βρυξελλών διεξάγει έρευνα σε σχέση με συγκεκριμένη καταγγελία εις βάρος του Αλέξη Γεωργούλη περί σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης της Ελένης Χρονοπούλου, δικηγόρου και μέλους του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η ασκούμενη φωτογράφος και ο υπεύθυνος του γραφείου του Γεωργούλη

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μία ακόμα γυναίκα φέρεται να παρενοχλήθηκε από τον ευρωβουλευτή, ενώ ένας άνδρας υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα φέρεται (τέλη 2019 - αρχές 2020) σύμφωνα με την καταγγελία που είχε κάνει τότε στα αρμόδια όργανα του Ευρωκοινοβουλίου να είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον κ. Γεωργούλη εκτός Ευρωκοινοβουλίου σε κάποιον άλλο χώρο, και άσκηση σωματικής βίας από τον ίδιο. Φέρεται να είχε πάει στις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου, εντούτοις το θέμα δεν προχώρησε, και η ίδια δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με δύο δικηγόρους στην Ελλάδα προκειμένου να δει τι μπορεί να κάνει κι αν μπορεί και η ίδια να καταθέσει επίσημη καταγγελία.

Η ίδια φέρεται να είχε τον ρόλο φωτογράφου σε συνεντεύξεις του ευρωβουλευτή σε διεθνή ΜΜΕ, ενώ με την επιστροφή της στην Ελλάδα εργάζεται σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία, όπως μεταδίδει το Mega.

Μαζί με την κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, έφυγε την ίδια περίοδο και ο υπεύθυνος του γραφείου του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος και είχε φέρει την ασκούμενη στις Βρυξέλλες. Ο συγκεκριμένος άνδρας κατήγγειλε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του και εργασιακό bullying από την πλευρά του ευρωβουλευτή.

Οι καταγγελίες των δύο δεν έχουν λάβει, μέχρι στιγμής, νομική μορ

Υπάρχει και τρίτη περίπτωση που αφορά γυναίκα η οποία αναμένεται να καταγγείλει τον Αλέξη Γεωργούλη για σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα υποστηρίζει πως έχει στοιχεία εις βάρος του. Ωστόσο, τότε έκανε απλή αναφορά και δεν προχώρησε σε επίσημη καταγγελία. Η γυναίκα φέρεται να είναι σε επικοινωνία με δικηγόρο για την υπόθεσή της και για το αν θα πρέπει τώρα να προβεί σε καταγγελίες.

Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Γεωργούλη

Παράλληλα, πρόθεση συνεργασίας με τις βελγικές Αρχές φέρεται να δείχνει ο Αλέξης Γεωργούλης. Σύμφωνα με το Star, φέρεται να έχει ζητήσει ακρόαση και πριν αρθεί η ασυλία του.

Όσον αφορά την άρση ασυλίας του ευρωβουλευτή, αναμένεται να γίνει μια συνεδρίαση από την Επιτροπή, ωστόσο, στην ατζέντα της την επόμενη εβδομάδα δεν συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση Γεωργούλη και η επόμενη συνεδρίαση είναι στις 30 Μαΐου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Σάλος στη Γερμανία-Η αστυνομία αναζητά παρέα που χαιρέτησε ναζιστικά στο Oktoberfest
Χαραλαμπίδου: Οι πολίτες αναμένουν ενίσχυση του κράτους δικαίου
Από πολίτη εντοπίστηκε ο νεκρός στην παραλία της Χλώρακας-Απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια οι Αρχές
Επίσκεψη Δένδια στην Κύπρο για την 63η Επέτειο Ανεξαρτησίας
Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης που διαμελίστηκε στο κρεοπωλείο μπροστά στα μάτια της κόρη της
Απαγόρευση νυχτερινής οδήγησης και ειδική άδεια με όριο μέχρι 90 kmh-Οι αλλαγές που προωθεί η ΕΕ
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε παραλία της Χλώρακας
Δυο πρόσωπα κινδύνευσαν σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού-Ενεργοποιήθηκε το Σχέδιο Νέαρχος
«Μακάρι να μην συνέβαινε»-Τι λέει η αδελφή του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου που διαμελίστηκε η 50χρονη
Θέματα περιβάλλοντος και πράσινης μετάβασης σε συνάντηση Υπ. Γεωργίας-Κύρτσου