Ανεπαρκή τα νοσοκομεία λόγω πληθυσμιακής έκρηξης, λέει η «υπουργός υγείας»

Η «υπουργός υγείας» του ψευδοκράτους Ιζλέμ Γκιούρτζαγ Άλτουγρα σε δηλώσεις της σε τηλεοπτική εκπομπή είπε ότι υπήρξε πληθυσμιακή έκρηξη στα κατεχόμενα και ότι τα «κρατικά» νοσοκομεία κατέστησαν ανεπαρκή για τον πληθυσμό αυτό.

Όπως μεταδίδει η «Κίπρις Πόστασι», σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, η κ. Άλτουγρα αναφέρθηκε στην ανάγκη αύξησης του αριθμού του προσωπικού που εργάζεται στον τομέα της υγείας και πρόσθεσε ότι «η αύξηση του αριθμού των νοσοκομείων μας είναι ζωτικής σημασίας».

Ανάφερε ακόμα ότι πρέπει να εργαστούν σταθερά και πειθαρχημένα προς την κατεύθυνση της επίλυσης των προβλημάτων και να επιδείξουν βούληση για ολοκλήρωση και λειτουργία των νέων νοσοκομείων που ανεγείρονται και πρόσθεσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για το νέο νοσοκομείο στην κατεχόμενη Κερύνεια, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2024.

Δειτε Επισης

Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας