ΒΙΝΤΕΟ: Εικοσιενάχρονος σταματούσε αυτοκίνητα στη μέση του δρόμου-Έστειλε αστυνομικό στο νοσοκομείο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο με άνδρα στο Παραλίμνι, ο οποίος για άγνωστο λόγο σταματούσε διερχόμενα αυτοκίνητα στον δρόμο.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «γύρω στις 06.30 το πρωί της Τετάρτης 29 Μαρτίου, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου, σύμφωνα με την οποία άγνωστος αλλοδαπός βρισκόταν έξω από πολυκλινική στο Παραλίμνι και προκαλούσε ανησυχία φωνάζοντας και εμποδίζοντας την κυκλοφορία των οχημάτων, πέφτοντας μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με την πληροφορία, το συγκεκριμένο πρόσωπο εισήλθε εντός της πολυκλινικής όπου και προκάλεσε ζημιά σε γραφείο αξίας εκατό ευρώ».

Πρόσθεσε ότι «στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, όπου εντόπισαν τον αλλοδαπό να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και να προκαλεί ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης. Ο αλλοδαπός, αιτητής πολιτικού ασύλου ηλικίας 21 ετών από το Κογκό, αρνείτο να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των αστυνομικών και τους εξύβριζε με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης και εξύβρισης».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «κατά την σύλληψη του ο αλλοδαπός προέβαλε αντίσταση και να κτυπήσει στο πρόσωπο τον αστυνομικό ο οποίος προσπαθούσε να του φορέσει χειροπέδες.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου εξετάστηκε από τους ιατρούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έφερε δύο θλαστικά τραύματα και του έγιναν τέσσερις ραφές». Σημείωσε ακόμα ότι «ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι και εναντίον του καταχωρήθηκε υπόθεση, η οποία ορίστηκε για τις 13 Ιουνίου.

Ο Δικαστής διέταξε όπως ο αλλοδαπός αφεθεί ελεύθερος αφού υπογράψει προσωπική εγγύηση ύψους πέντε χιλιάδων ευρώ, κάτι που έγινε. Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου

Δειτε Επισης

Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ
Ανοικτή επιστολή από τη μητέρα της αδικοχαμένης Μαριλένας-«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα για την κόρη μου»
Στις 18 Απριλίου απαντά η 47χρονη σε κατηγορίες για κλοπές μέσω καρτών paysafe
Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλοπιμαία μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ναρκωτικών
Καταζητείται ο 55χρονος Θεόδωρου Θεοδώρου-Δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο (pic)
Ζήτησε πόρισμα με «ανοιχτή αιτία» για Θανάση η Εισαγγελία, δολοφονία πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας έδειξε η οικογένεια
Στροφή Εισαγγελίας στο Εφετείο για 82χρονο παππού-Δεν φέρει ένσταση στο αίτημα για ποινή με αναστολή
Ποινή δύο ετών στον 25χρονο για τον χαμό της 19χρονης Μαριλένα-Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης
Ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής οι μοναχοί