ΒΙΝΤΕΟ: Ξυλοδαρμός 14χρονης στον Εύοσμο-Παρέμβαση εισαγγελέα

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε καταγγελία που είδε τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία μια 14χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από μαθήτριες, στον Εύοσμο, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Στην καταγγελία προέβησαν οι γονείς της ανήλικης, κάνοντας λόγο για δύο περιστατικά ξυλοδαρμού σε βάρος της κόρης τους -εκ των οποίων το ένα αναρτήθηκε στο TikTok- αλλά και συνεχές bullying που υφίσταται από ομάδα ανήλικων κοριτσιών, επειδή «είναι καλή μαθήτρια». Καταγγέλλουν δε, ότι απευθύνθηκαν στις αρμόδιες αρχές εκπαίδευσης αλλά περιορίστηκαν σε απλή επίπληξη.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Δημήτρης Σμυρνής έδωσε εντολή προς την εισαγγελέα πρωτοδικών Παναγιώτα Γκίγκα να παραγγείλει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να διερευνηθεί η καταγγελία και να εντοπιστούν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Στο επίκεντρο της έρευνας θα βρεθούν οι πράξεις τη απειλής, της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της παράβασης καθήκοντος (συνδέεται με τους εκπαιδευτικούς που έγιναν αποδέκτες της καταγγελίας).

Πηγή: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Πώς χτύπησαν οι χάκερς την Τράπεζα Θεμάτων-Κανένα πρόβλημα με τις Πανελλαδικές
Την άρση ασυλίας του Γεωργούλη αποφάσισε το Κοινοβούλιο για την υπόθεση κακοποίησης
Επεισοδιακή διακοπή στη δίκη του Αναγνωστόπουλου-Δεν εμφανίστηκε, διαβάζει για Πανελλήνιες
Τραγωδία στην Ελλάδα-Εντοπίστηκε νεκρό το δίχρονο κοριτσάκι που αναζητείτο στον Πύργο
Αγωνία για το δίχρονο κοριτσάκι που χάθηκε στον Πύργο-Παραμένει άφαντο
«Τον έβλεπα πάνω στη σανίδα μέσα στο νερό με πολλή βροχή και κεραυνούς γύρω γύρω»
Διαλύθηκε η Βουλή στην Ελλάδα και προκηρύχθηκαν εκλογές για 25 Ιουνίου
ΒΙΝΤΕΟ: Σάλος στην Ελλάδα-Τηγανίζουν ζωντανά ψάρια σε ταβέρνα
Επίθεση χάκερ στην τράπεζα θεμάτων στην Ελλάδα- Τι θα γίνει με τις εξετάσεις στα Λύκεια
Τραγωδία στη Ρόδο-Νεκρός 23χρονος τουρίστας, χτυπήθηκε από κεραυνό ενώ έκανε σερφ